Jules Fashion | About
90
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-90,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive

About

a

Mijn naam is Julius Krichting. Ik ben opgegroeid in Amsterdam, hier kwam ik voor het eerst in aanraking met mode. Inmiddels ben ik zelf al erg lang actief in de mode. Zo werk ik als model en heb ik mijn eigen kledinglijn. Ik hoop dat jullie de kleding waar jullie naar op zoek zijn kunnen vinden op deze website. De mode op deze site is door mijzelf ontworpen, ik heb hierbij hulp gehad van verschillende designers.

Met deze designers heb ik zelf behoorlijk vaak samengewerkt. Ik ben inmiddels al acht jaar actief als model. Hier heb ik een groot netwerk opgebouwd, dit is ook terug te zien in mijn kledinglijn. De kleding is namelijk erg divers en ik denk dat er voor iedereen wel wat is. De kleding vertelt veel over mij als persoon. Ik hou zelf namelijk van veel verschillende dingen en ik draag graag donkere kleding. Dit is terug te zien in de Julius Krechting kledinglijn.