Jules Fashion | Collectie
143
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-143,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive

Collectie

Waar staat de kleding van Julius Krechting voor?

Dit vind ik altijd een erg mooie vraag. De reden? Ik heb namelijk lang nagedacht over wat ik met mijn kledinglijn uit wilde stralen. Uiteindelijk denk ik dat ik hier goed uit ben gekomen. Ik wil namelijk vooral klasse en elegantie uitstralen. Met mijn merk wil ik namelijk exclusiviteit uitstralen. Echter zijn de prijzen niet enorm hoog. Het is zeker niet goedkoop te noemen maar duur ook zeker niet.

Welke richting wil de Julius Krechting collectie op?

Met de collectie willen wij eigenlijk exact zo doorgaan als dat we nu doen. Wij blijven dus zowel kleding voor mannen als voor vrouwen ontwerpen die net een beetje exclusiever is dan andere merken. Buiten dat zullen wij ons vooral op bovenkleding blijven richten. Zo komt er voor de zomer een hele mooie collectie T-shirts aan. Deze collectie is door mijzelf samengesteld, met hulp van andere ontwerpers.

 

Is Julius Krechting er ook voor kinderen?

Ja, Julius Krechting is er ook voor kinderen. Wij verkopen zowel voor mannen, vrouwen als voor kinderen. Wij hebben namelijk een collectie kinderkleding. Net als bij de mannen en de vrouwen is deze collectie van zeer hoge kwaliteit. Wij vinden het namelijk heel erg belangrijk dat mensen waar voor hun geld krijgen. Kleding van ons moet dan ook zeker een paar jaar mee gaan.

 

Wat doet het merk aan service?

Goede vraag, bij Julius Krechting vinden wij service een heel erg belangrijk punt. Wij geloven dat als je net wat extra’s voor de klant doet, dat je dit zeker terug gaat zien. Mensen vinden het namelijk belangrijk om gezien te worden. Met Julius Krechting zorgen wij echt voor een verwenmoment. Dit geldt dus niet alleen voor de kleding maar ook voor de service. Zo zijn wij erg goed bereikbaar, zowel per e-mail als telefonisch. Verder hebben wij een live chat en zorgen wij ervoor dat klanten hun aankoop een dag na bestelling zullen ontvangen.

 

Is Julius Krechting een merk voor de toekomst?

Julius Krechting is zeker een merk voor de toekomst. Wij zijn namelijk erg innovatief en wij lopen zeker voor op het gebied van mode. Wij zijn er dan ook van overtuigt dat jullie in de toekomst nog veel van Julius Krechting zullen gaan horen.